ICV aposta per incorporar a les polítiques municipals els criteris de solidaritat i cooperació


  • Comparteix:

Iniciativa per Catalunya Verds aposta per incorporar a les polítiques municipals els criteris de solidaritat i cooperació per aconseguir una sostenibilitat social. Els ecosocialistes denuncien que l'actuació actual en aquest àmbit és política d'aparador i reclamen que l'1 per cent dels ingressos municipals es dediquin a la solidaritat.

IC-V i Esquerra Unida creuen que la feina que s'està fent des de la Coordinadora d'Entitats Solidàries de Sant Cugat és molt important, però que cal potenciar-la i fer un debat profund sobre les línies generals de les polítiques de cooperació. L'alcaldable de la formació, Xavier Boix, assegura que Iniciativa ha forçat el compliment del compromís de cedir un 0.7% dels pressupostos a la solidaritat perquè consideren prioritari l'àmbit de la cooperació:

Xavier Boix

La sostenibilitat comença perquè hi hagi sostenibilitat des del punt de vista social


La coalició electoral aposta per sensibilitzar els ciutadans per fomentar una nova cultura de la Pau, i reclamen que l'Ajuntament promogui activament la Universitat Internacional de la Pau de la nostra ciutat. Boix denuncia que fins ara només s'estan fent polítiques d'aparador, i posa com exemple els entrebancs que -asseguren- el govern municipal va posar per la celebració de la Festa de l'Esperança d'Intermón Oxfam, aquest cap de setmana:

Xavier Boix

No s'acaben de creure massa el tema de la solidaritat


Segons els ecosocialistes, la solidaritat ha d'anar de la mà de les polítiques d'immigració, que permetran conèixer els països d'origen on s'ha de fer arribar el nostre ajut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.