El PP pretén allargar l'Eix de Vianants fins a l'avinguda de Cerdanyola


  • Comparteix:

El PP ampliarà l'Eix de Vianants fins a l'avinguda de Cerdanyola per dinamitzar els comerços de la zona. Aquesta és una de les propostes de la formació popular dins l'àmbit de mobilitat, que també preveu la creació de 700 noves places d'aparcament als afores del casc urbà del municipi.

L'alcaldable del PP, Berta Rodríguez, considera que l'Eix de Vianants, que va de la plaça de l'Estació fins a la plaça d'en Coll, hauria de cobrir la totalitat de l'avinguda de Cerdanyola. Rodríguez ha esgrimit que no es pot marginar aquesta zona, dotada d'una gran vida comercial:

Berta Rodríguez

S'hauria d'intentar vianalitzar tota aquesta zona


Una altra de les propostes dels populars en matèria de mobilitat ciutadana és la construcció de 700 noves places d'aparcament gratuït als afores del nucli urbà. Rodríguez ha dit que s'han d'aprofitar les grans superfícies que hi ha al voltant de les estacions dels ferrocarrils:

Berta Rodríguez

No tan sols s'han de fer els aparcaments de pagament sinó que es poden fer aparcamments a les entrades de la ciutat


El PP també té previst la promoció del transport públic ecològic mitjançant la creació d'un servei municipal de velo taxi, anomenat 'trixi', uns vehicles assistits de motor elèctric. Aquest vehicle cobriria el trajecte del Monestir amb l'estació dels Ferrocarrils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.