La llista de CIU a les eleccions combina renovació i experiència


  • Comparteix:

Avui, durant la foto de família de tots els candidats a Sant Cugat i Valldoreix

Avui, durant la foto de família de tots els candidats a Sant Cugat i Valldoreix

Convergència i Unió presenta una llista a les properes eleccions que combina joventut, renovació i alhora experiència. L'alcaldable de la federació nacionalista -durant la tradicional foto de família-, ha destacat la composició paritària dels candidats i la presència de dones als primers llocs de la llista.

Lluís Recoder està convençut que la llista de Convergència i Unió sap combinar, en la mesura justa, l'ambició i la renovació amb l'experiència de candidats que han estat regidors en aquest mandat o bé en passades legislatures. Segons l'alcaldable per la federació nacionalista, s'ha buscat que els homes i les dones s'intercalin en cremallera a la llista de manera paritària:

Lluís Recoder

És una llista que incopora juventut i experiència; i que té un gran nombre de dones sobretot als primers llocs de la llista. En definitiva és una llista per representar la ciutat i per governar.


El candidat a la presidència de l'EMD, Francesc Cardoner, per la seva banda, ha volgut presentar les persones de la federació que l'acompanyaran en les diferents vocalies en un futur govern a Valldoreix. Cardoner ha explicat que enguany es passa de 4 a 8 vocalies i, per aquest motiu, CIU ha volgut fer un exercici de transparència i presentar els seus candidats:

Francesc Cardoner

No tenim obligació de presentar llista a Valldoreix però hem volgut que la gent pugui saber quina gent acompanyarà el president de l'EMD en les diferents vocalies.


Recordem que la llista incorpora noms nous com els membres de la JNC, Jordi Puigneró i Marta Canas, i recupera noms que ja havien format part de governs de Convergència i Unió com ara Xavier Cortés i José Romero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.