Ràdio Sant Cugat dedicarà més de deu hores de programació a la campanya electoral


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat dedicarà més de deu hores de programació al seguiment de la campanya electoral per acostar les propostes de les diferents formacions a tots els oients. A més d'un programa especial per la nit electoral, aquesta casa també organitza un debat obert al públic amb tots els alcaldables.

Com en anteriors comicis, Ràdio Sant Cugat farà un ampli cobriment informatiu durant els 15 dies de la campanya electoral i, especialment, el dia de la contesa. A més dels espais informatius habituals, l'emissora emetrà dues entrevistes de mijta hora de durada a cada candidat i organitza dos debats. El primer, amb els 4 candidats a la presidència de l'EMD de Valldoreix, s'emetrà el dia 19 des d'aquests estudis. El segon, amb els caps de llista que opten a l'alcaldia de Sant Cugat, es farà a la Casa de Cultura el dijous 22. L'acte, organitzat conjuntament amb Televisió de Sant Cugat, és obert a tot el públic i començarà a les 8 del vespre.

El dia de les eleccions, Ràdio Sant Cugat cobrirà tota la jornada des de l'obertura dels col·legis electorals i fins al seu tancament, a les 8 de la tarda. Quan es tanquin les urnes, començarà l'especial 'Nit Electoral' que us oferirà en directe els resultats de l'escrutini i les reaccions de les diferents formacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.