La coalició ICV-EUiA proposa crear un pla de mediació per combatre la marginació social


  • Comparteix:

L'alcaldable d'ICV-EUiA, Xavier Boix

L'alcaldable d'ICV-EUiA, Xavier Boix

La coalició d'Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida i Alternativa ha proposat la creació d'un pla de mediació comunitària per resoldre els conflictes que es derivin de les situacions de marginació social. La formació d'esquerres ha criticat la gestió de l'equip de govern en matèria de seguretat perquè, diuen, tant Convergència i Unió com el PP no han aconseguit incrementar els efectius policials de la ciutat.

Per Iniciativa, la seguretat i la convivència s'aconsegueixen a través de la prevenció i la dotació de més recursos i efectius als cossos policials. La prevenció ha d'anar destinada a eliminar les desigualtats i a treballar per una cultura de la pau. En aquest sentit, ICV ha proposat la creació d'un pla de mediació comunitària, seguint l'exemple d'altres ajuntaments del nostre entorn on governa aquesta formació. L'alcaldable d'ICV, Xavier Boix, explica en què consisteix el pla de mediació.

Xavier Boix

Quan hi ha problemes de marginació amb gent jove s'ha de fer un treball des de l'Ajuntament per recuperar-los des de treball al carrer


Boix ha criticat la gestió de CiU i PP en matèria de seguretat, i ha assegurat que aquests dos partits, que governen a la Generalitat i el govern central, no han complert amb les seves responsabilitats per aconseguir més dotació policial a la nostra ciutat. En concret, Boix ha manifestat que no s'ha assolit la ràtio de policies locals per habitant que va establir el Parlament de Catalunya, i ha afegit que el desplegament dels Mossos arriba tard i de forma descoordinada amb l'administració central. Xavier Boix.

Xavier Boix

Ens manquen policies municipals i nacionals


Xavier Boix s'ha mostrat favorable a potenciar a Sant Cugat la presència de policia de barri, més propera al ciutadà, i ha criticat l'equip de govern d'haver incomplert les seves promeses sobre el desplegament d'agents de barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.