400 persones segueixen el primer míting electoral del PSC, amb la presentació de la llista al complet


  • Comparteix:

El candidat del Partit Socialista de Catalunya a l'alcaldia de Sant Cugat, Jordi Menéndez

El candidat del Partit Socialista de Catalunya a l'alcaldia de Sant Cugat, Jordi Menéndez

Més de 400 persones han seguit la presentació de la candidatura al complet del PSC per aquestes municipals. Els socialistes han criticat durament l'acció de govern dels últims anys, que consideren curta de serveis i excessivament propagandística, i han promès un canvi que prioritzi les persones, el caliu de ciutat i la participació.

Els 28 membres de la llista del PSC de Sant Cugat i Montse Turu, de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix, han fet una presentació conjunta al Teatre de la Unió. Els socialistes han remarcat que es tracta d'una llista plural i paritària, amb gent gran i un equip jove, del centre urbà i dels districtes, que treballarà de valent per millorar la ciutat. El primer míting del PSC ha anat carregat de desqualificacions al model de ciutat que ha seguit l'actual equip de govern. L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, s'ha mostrat convençut d'estar fregant ja la victòria, però ha demanat als seus electors que no es refiïn i que siguin conscients del repte que viu la ciutat en aquests comicis:

Jordi Menéndez

Els ciutadans han de triar si continua un govern de CiU i PP, o si arriba el canvi, amb un govern progressista i d'esquerres.


Menéndez ha assegurat que la Candidatura de Valldoreix, que integra el PSC, Esquerra Republicana i Iniciativa, és un avanç del pacte d'esquerres que governarà Sant Cugat, si l'aritmètica electoral ho fa possible. El cap de llista del PSC ha anunciat que el seu govern canviarà les prioritats, buscant el diàleg amb la ciutadania i fent un Sant Cugat per a tots. Els socialistes han assegurat que els últims 6 mesos s'ha viscut una sobredosi d'inauguracions i una frenètica activitat propagandística:

Jordi Menéndez

De les primeres accions que farem és encarregar una auditoria per saber quant s'ha gastat en publicitat en els últims 6 mesos


Els socialistes han denunciat novament la publicitat electoral de CiU i del PP, en temes com la protecció de TorreNegra i la preservació de la identitat de Sant Cugat, pel que consideren un frau.

En el capítol de les propostes, els socialistes han assegurat que la seva primera preocupació serà resoldre el problema de l'habitatge per a joves. En l'àmbit de salut, Menéndez proposa integrar l'Hospital General de Catalunya a la XHUP. Els socialistes també volen reforçar la implicació de Sant Cugat amb altres municipis i participar en les decisions que afectin l'àrea metropolitana.

Els socialistes han demanat el vot als santcugatencs afegint que la seva victòria a Sant Cugat ha de ser el preàmbul d'un canvi de govern a la Generalitat, amb Pasqual Maragall al capdavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.