UNIS afirma que crearà un parc empresarial municipal per lluitar contra la precarietat laboral


  • Comparteix:

L'alcaldable d'UNIS, Miquel Quintana

L'alcaldable d'UNIS, Miquel Quintana

La Unió d'Independents de Sant Cugat ha obert els actes de campanya amb un sopar dirigit als joves. Entre les propostes de la formació en matèria de joventut, destaca la creació d'un parc empresarial de gestió municipal que permeti lluitar contra la precarietat laboral.

Unes 50 persones s'han reunit a la plaça Barcelona per parlar dels problemes i necessitats dels joves. Tot i la baixa participació dels més afectats, el sopar ha servit per reiterar que la precarietat laboral i els problemes per trobar un habitatge són els temes que més preocupen al jovent de la ciutat.
Davant d'aquesta situació, una de les propostes d'UNIS passa per crear d'un parc empresarial de gestió municipal que generi llocs de treball o permeti als joves engegar el seu propi negoci. Miquel Quintana, portaveu d'UNIS.

Miquel Quintana

Des de l'Ajuntament s'han de cedir els avals necessaris perquè ells puguin comprar la seva maquinària o els seus equips d'informàtica


En relació als joves, UNIS també proposa fomentar el diàleg i la participació amb tots els col·lectius, ajudant-los a tirar endavant les seves iniciatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.