CiU assegura que finalitzarà l'urbanització dels districtes en dos anys i mig amb un cost ajustat a tothom


  • Comparteix:

Convergència i Unió es compromet en dos anys i mig a tenir la totalitat dels districtes urbanitzats amb cost assumible per tothom. A banda, la federació nacionalista acabarà la renovació de tots els carrers del centre, a més de finalitzar l'Eix de Vianants en el tram final entre Doctor Galtés i la plaça Lluís Millet. D'aquesta manera CIU pretén deixar en l'oblit els carrers estrets del centre i dotar els districtes amb carrers pavimentats i equipats de tots els serveis.

L'alcaldable de la federació nacionalista ha explicat que, a dia d'avui, el 60 % dels 55 quilòmetres de carrers que quedaven per urbanitzar als districtes estan fets o en execució. Lluís Recoder ha promès que, en els propers dos anys i mig, els carrers de terra i fang dels districtes hauran passat a la història:

Lluís Recoder

En dos anys i mig tindrem tots els carrers de Sant Cugat urbanitzats


D'altra banda, Convergència i Unió pretén acabar la renovació de tots els carrers del centre històric i passar de les voreres estretes i intransitables, a autèntics carrers per a vianants de paviment uniforme com ja s'ha fet als carrers Sant Antoni, Carme, Gorina i del Sol.
Recoder creu que la vianantització del centre ha estat una aposta 'valenta i decidida' del seu mandat i ara, comerciants i veïns en recullen els fruïts, mal que els pesi a alguns partits de l'oposició:

Lluís Recoder

La immensa majoria de la ciutadania entén que ha merescut la pena els mesos d'incomoditat perquè ara tenim unes millores que són per tota la vida


El proper mandat entraran en funcionament dos aparcaments nous al centre de la ciutat - com són el de Can Quitèria i la Rambla del Celler - de manera que complementaran els que ja funcionen a Lluís Millet, Quatre Cantons i Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.