La candidata del PP proposa reduir l'IBI fins el 90% per a les famílies nombroses


  • Comparteix:

L'alcaldable del PP ha anunciat que treballarà perquè els descomptes de l'Impost de Béns Immobles per a les famílies nombroses arribi fins al 90%. Berta Rodríguez ha puntualitzat que aquesta mesura, que actualment aplica un 25% de reducció, no comportarà més pressió fiscal a través d'altres impostos.

Aquesta mesura, inclosa dins les propostes electorals del Partit Popular en matèria d'economia i hisenda, és una de les banderes de la campanya de Rodríguez, cimentada en el lema 'Menys impostos'.

Amparant-se en la Llei d'Hisendes Locals que permet als ajuntaments acordar reduccions de l'IBI fins al 90%, el PP està disposat a aplicar al màxim aquest descompte. Escoltem l'alcaldable del Partit Popular, Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

Volem arribar al 90 per cent de descompte en l'IBI per les famílies nombroses de la nostra ciutat


Recordem que el ple de l'Ajuntament va aprovar la reducció de l'Impost de Béns Immobles per a famílies nombroses en un 25%. Un descompte que suposarà una pèrdua d'un milió 800 mil euros per a les arques municipals.

Dins l'apartat d'economia i hisenda, el Partit Popular també té previst donar una subvenció de cent euros anuals als joves menors de trenta anys que adquireixin el seu primer habitatge, durant els primers quatre anys. L'última proposta en aquest àmbit és la creació de la figura del Defensor del Contribuent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.