ICV-EUiA vol dotar de més recursos el servei municipal 'Dona Informació'


  • Comparteix:

El candidat d'ICV-EUiA a l'alcaldia, Xavier Boix

El candidat d'ICV-EUiA a l'alcaldia, Xavier Boix

Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa aposta per dotar de més recursos el servei municipal 'Dona Informació' i per crear un Casal de la Dona. Amb iniciatives com aquestes, la formació vol impulsar la participació de les dones en el govern de la ciutat.

ICV proposa lluitar per la igualtat de forma transversal, és a dir, des de totes les àrees de l'Ajuntament. Al seu parer, a Sant Cugat es duen a terme polítques discriminatòries, un fet injust, ja que dels 67.000 habitants de la ciutat, 34.000 són dones. La clau per ICV és fomentar la participació de la dona en el govern de la ciutat i fer de Sant Cugat una ciutat més femenina. Ho explica Xavier Boix, alcaldable de la formació.

Xavier Boix

La dona ha de participar i ha de poder dir la seva


Entre les seves propostes, destaca la creació d'un casal de la dona des d'on impulsar gran part de la participació de la dona. Un altre tema destacat és la Llei del Temps perquè homes i dones es puguin repartir les seves tasques tant familiars com polítiques de forma equitativa. Xavier Boix, comenta com es duria a terme aquesta proposta.

Xavier Boix

Hem de posar tots de la nostra part per compartir les tasques que tradicionalment ha estat asignades a les dones


Boix ha recalcat que Sant Cugat no es pot permetre el luxe d'estar dirigida per homes quan la majoria de ciutadans són dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.