CIU alerta els votants d'ERC que estaran entregant un xec en blanc perquè Menéndez sigui alcalde


  • Comparteix:

Convergència i Unió ha alertat els votants d'Esquerra Republicana que votar els republicans és entregar el seu vot als socialistes. La federació nacionalista no entén com l'alcaldable d'Esquerra, Eduard Pomar, calla quan els socialistes afirmen que formaran govern amb les tres forces d'esquerra i, en canvi, se sent molest per l'oferiment de pacte fet per Lluís Recoder.

Després que Esquerra Republicana preferís esquivar l'oferiment fet per Lluís Recoder afirmant que en aquests moments la proposta 'estava fora de lloc', avui, Convergència i Unió ha alertat els votants dels republicans que votar Eduard Pomar equivaldria a entregar el seu vot a l'alcaldable socialista Jordi Menéndez.

El membre de CIU, Jordi Joly, s'ha preguntat per què calla Eduard Pomar quan Menéndez pregona, als quatre vents, que formarà govern amb Iniciativa i ERC. Joly creu que els possibles votants nacionalistes d'Esquerra haurien de conéixer el companys de travessies que escull la seva formació:

Jordi Joly

Nosaltres ja hem ofert el pacte a ERC i ells han preferit dir que està fora de lloc. En canvi no diuen res quan el PSC dóna per fet que governaran amb ICV i ERC. Cal que els votants sàpiguen que entragaran el seu vot al PSC-PSOE.


Recordem que Convergència i Unió ja va oferir al 99 un pacte a Esquerra Republicana, però aquesta formació va preferir votar Menéndez com alcalde. Ara, CIU, torna a picar l'ullet als republicans per formar govern.
Els socialistes, de la seva banda, asseguren, per activa i per passiva, que formaran un govern 'progressista' amb les tres formacions d'esquerres: PSC, ICV-EUiA i ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.