CIU es compromet a construir la piscina de Mira-sol i ampliar i millorar el casal i la plaça de Les Planes


  • Comparteix:

El candidat de CiU a l'alcaldia de la ciutat, Lluís Recoder

El candidat de CiU a l'alcaldia de la ciutat, Lluís Recoder

El projecte de Convergència i Unió per Mira-sol i Les Planes contempla, a banda de la urbanització completa dels carrers en els propers dos anys i mig, la creació de noves centralitats als districtes. La federació nacionalista es compromet, a més, a construir una piscina per a Mira-sol en el proper mandat i remodelar la Plaça de la Creu d'en Blau.

Lluís Recoder creu que en aquest mandat els districtes experimentaran una transformació històrica gràcies a la urbanització total dels districtes. Enrere quedarà la imatge de pols i fang dels carrers de Les Planes, Mira-sol, La Floresta i també Valldoreix.

Pel que fa Mira-sol, la federació nacionalista preveu construir una nova centralitat al voltant de l'estació amb supermercat, nous comerços i un aparcament soterrat de 300 places. Aquest projecte se suma a la reserva de terreny a Can Mates pel tercer CAP, la futura Biblioteca Central i la novena escola de primària. Per Lluís Recoder els mirasolencs tindran tots els serveis sense sortir dels districte:

Lluís Recoder

Farem allò que heu reclamat: la piscina; perquè ara toca Mira-sol i ho farem junts en aquest mandat.


Convergència i Unió es mostra satisfeta d'haver tret de sobre un pes als veïns de les Planes gràcies a la legalització dels habitatges, i es compromet, en aquest mandat, a fer el mateix amb Can Borrull. Per l'alcaldable, aquest districte rebrà un impuls històric en aquest mandat amb la remodelació de la Plaça de la Creu d'en Blau i la descentralització de les Brigades Municipals:

Lluís Recoder

El nostre projecte és posar les Planes millor que mai, tot i que ara està millor que fa quatre anys, però volem que tingui tots els serveis, com qualsevol altre barri de Sant Cugat


Recoder s'ha fixat com a objectiu, a Les Planes, ampliar el Centre Cívic i no descarta comprar un edifici perquè passi a tenir tres seus. La gent gran, - recordem que Les Planes és el districte amb un major percentatge de persones més grans de 55 anys - continuarà sent un dels eixos de la política de CIU en els propers 4 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.