ICV-EUiA vol crear instal·lacions esportives de proximitat i obrir l'esport a la participació


  • Comparteix:

Potenciar les instal·lacions esportives de proximitat i crear un Patronat Municipal d'Esports són les principals propostes d'ICV-EA en l'àmbit esportiu. La coalició d'esquerres ha destacat la necessitat de dotar els barris d'instal·lacions adequades i ha criticat la gestió de l'equip de govern per no haver tingut en compte les necessitats de les entitats esportives.

L'alcaldable d'ICV-EA, Xavier Boix, ha dit que l'equip de govern ha començat a fer els deures en aquest mandat, amb la construcció de noves instal·lacions per la pràctica de l'esport federat. Boix ha afegit, però, que encara cal potenciar els equipaments esportius de proximitat on es pot desenvolupar l'esport per a tothom.

Xavier Boix



Iniciativa ha proposat la creació d'un Patronat Municipal d'Esports on tinguin cabuda tots els partits polítics, a més de les entitats esportives, les associacions de veïns i les escoles públiques. Xavier Boix ha afegit que és imprescindible implicar en l'esport els col·lectius socials amb risc d'exclusió, com ara les dones, la gent gran, els discapacitats o els immigrants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.