ICV-EA vol formar part d'un govern d'esquerres conservant la seva pròpia identitat


  • Comparteix:

L'alcaldable de la formació Xavier Boix durant el míting a la plaça Barcelona

L'alcaldable de la formació Xavier Boix durant el míting a la plaça Barcelona

Unes 300 persones han participat a l'acte central de la campanya d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa, que s'ha celebrat aquest diumenge a la plaça de Barcelona. L'alcaldable de la coalició, Xavier Boix, ha dit que després del 25 de maig Sant Cugat tindrà un nou govern d'esquerres on Iniciativa jugarà un paper decisiu.

La justícia social, els drets dels treballadors i les dones, la millora de la situació dels immigrants i la sostenibilitat. Aquestes són les prioritats de la coalició encapçalada per Boix, que aposta per formar part d'un govern d'esquerra plural. Segons Boix, ICV garantirà que la nova majoria faci polítiques d'esquerres de debò.

Xavier Boix

Iniciativa serà imprescindible en una nova majoria d'esquerres a Sant Cugat i també serà la garantia perquè aquesta majoria faci polítiques d'esquerres i ecologistes


Boix ha reiterat la seva voluntat de governar amb PSC i ERC, però ha aclarit que no donarà un xec en blanc a les altres formacions i que el seu objectiu és que la coalició ecosocialista jugui un paper decisiu. En la mateixa línia s'ha pronunciat Antoni Gutiérrez, 'Guti', exparlamentari europeu i membre fundador del PSUC, que ha donat suport a la candidatura de Boix.

Antoni Gutiérrez

En aquesta majoria d'esquerres aplicarem l'entesa, però també des de la nostra identitat i la nostra radicalitat


El secretari general de la Federació de Partits Verds Europeus, Arnold Cassola, també ha donat suport a Xavier Boix, i ha destacat la importància de lluitar pel desenvolupament sostenible a una ciutat com Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.