El PP no descarta que CiU els torni a oferir un pacte desprès de les eleccions


  • Comparteix:

La candidata del PP a l'alcaldia de la ciutat, Berta Rodríguez

La candidata del PP a l'alcaldia de la ciutat, Berta Rodríguez

L'alcaldable del PP no descarta que CiU els torni a oferir un pacte de govern a la propera legislatura. Berta Rodríguez també ha dit que les mobilitzacions contra la guerra no influiran en uns resultats electorals que, diu, consolidaran els quatre regidors que ara té la formació, amb opció a aconseguir un cinquè.

La proposta de pacte que ha llençat CiU a ERC no ha agafat per sorpresa als actuals socis de l'equip de govern. El Partit Popular ha afirmat que la federació nacionalista és qui té la última paraula a l'hora d'establir aliances polítiques. Escoltem la seva candidata, Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

És molt legítim que es posin condicions per fer un pacte


Pel que fa als resultats que obtindrà el PP el 25 de maig, les previsions del partit són positives. Berta Rodríguez ha dit que les manifestacions ciutadanes contra la guerra que s'han viscut a Sant Cugat no tenen perquè influir el dia de les eleccions. Rodríguez s'ha mostrat convençuda que, com a mínim, mantindran els resultats de les anteriors eleccions:

Berta Rodríguez

Esperem tornar a treure el quart regidor i aspirar al cinquè


Dins els actes pendents de la campanya electoral del PP, està prevista la visita de la presidenta de la formació a Barcelona, Dolors Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.