El candidat socialista insisteix en demanar a Recoder que aclareixi si pactarà o no amb el PP


  • Comparteix:

L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, creu que el pacte entre CiU i PP que ha permès governar Sant Cugat els últims tres anys forma part de l'acord a nivell nacional entre populars i nacionalistes que recentment ha reconegut Josep Piqué. Segons Menéndez, l'electorat de CiU està molt molest amb aquest acord, i per això insta l'alcaldable convergent a aclarir si pactarà amb els populars.

Segons Jordi Menéndez, el pacte de govern local neix del mateix acord que va portar Pujol a donar suport a la investidura d'Aznar, i els populars a aprovar els pressupostos de la Generalitat:

Jordi Menéndez

Piquè ha deixat molt clar aquests dies que hi havia un pacte d'entesa a nivell general entre Pujol i Aznar que ha tingut la seva traducció a nivell local aquí a Sant Cugat


D'altra banda, una seixantena de ciutadans han signat un manifest per donar suport a la candidatura de Jordi Menéndez. Entre els signants hi ha històrics militants del PSC, com l'exvice-president del govern central, Narcís Serra, i personalitats del món associatiu i cultural de la ciutat. Segons Menéndez, aquest manifest li suposa un gran compromís per la mostra de confiança que li han fet els signants:

Jordi Menéndez

El grup de persones és molt heterogeni i molt compromès amb la nostra ciutat


El manifest coincideix en molts punts del programa del PSC, en aspectes com millorar els serveis públics de la ciutat, impulsar la participació ciutadana i impulsar un canvi en l'estil de govern. Els signants del manifest asseguren que Menéndez és qui millor representa l'impuls i el nou esperit que desitgen per la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.