L'execució del Pla Especial de Reforma Interior (PERI) de les Planes és una de les prioritats d'ERC


  • Comparteix:

El candidat d'ERC a l'alcaldia de la ciutat, Eduard Pomar

El candidat d'ERC a l'alcaldia de la ciutat, Eduard Pomar

L'execució immediata del PERI a Les Planes serà una de les prioritats d'Esquerra Republicana de Catalunya per aquest districte si guanyen les eleccions. La formació ha denunciat la lentitud amb la que es duen a terme les diferents actuacions a Les Planes durant la presentació del seu programa al districte.

L'alcaldable de la formació, Eduard Pomar, ha criticat que el PERI no comencés a executar-se des del moment de la seva aprovació. Al seu parer, en qüestions com aquestes es comprova que Les Planes és el districte més descuidat per part de l'equip de govern.

Eduard Pomar

Les Planes és el districte de Sant Cugat que més desatès ha estat per part de l'equip de govern


En temes urbanístics, Eduard Pomar ha fet especial èmfasi en la situació de deixadesa en què es troba el barri de Can Borrull. Pomar ha explicat que fins i tot cal dur-hi a terme les actuacions més bàsiques com l'asfaltat, la il·luminació o la creació de voreres als carrers. L'alcaldable ha destacat quines serien les prioritats pel seu partit.

Eduard Pomar

Cal posar voreres, enllumenar alguns trams del barri, fer un aparcament a l'estació...


Amb la visita a Les Planes, ERC finalitza la seva recorregut per presentar als districtes el programa electoral. Pomar s'ha sentit satisfet pel resultat d'aquesta visita perquè els ha servit per conèixer de primera mà l'opinió dels veïns així com diferents punts de vista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.