ICV-EA vol consensuar amb els veïns la finalització del Pla de Vinantització del Centre


  • Comparteix:

El candidat d'ICV-EA a l'alcaldia de la ciutat, Xavier Boix

El candidat d'ICV-EA a l'alcaldia de la ciutat, Xavier Boix

Iniciativa Verds vol consensuar amb els ciutadans com s'ha d'acabar el Pla de Vianantització del Centre i consensuar-ne les properes actuacions segons les necessitats de veïns i comerciants. Els ecosocialistes volen prioritzar els espais pels vianants i millorar el transport públic, dins i fora de la ciutat.

La coalició d'ICV i EA proposa que tots els carrers de menys de 8 metres d'amplada siguin d'ús preferent pels vianants, i se suprimeixin totes les barreres arquitectòniques. Segons el seu alcaldable, Xavier Boix, el procés de vianantització s'ha fet sense consens amb els veïns, i queden molts punts per millorar la mobilitat:

Xavier Boix

Cal que els vianants siguin els protagonistes dels carrers


Sobre l'ús del vehicle privat, Boix considera que s'han millorat els accessos de la ciutat, però que no s'ha potenciat prou el transport públic:

Xavier Boix

Penso que hem de liderar una campanya davant la resta d'administracions per tal que la gent no hagi de fer servir sempre el cotxe per sortir i entrar de Sant Cugat


Per això els ecosocialistes aposten per fer un nou pla d'aparcaments i revisar les direccions del trànsit. En qualsevol cas, IC-V descarta el projecte de la Ronda Sud per l'impacte mediambiental que comportaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.