Carod-Rovira diu que ERC serà la garantia d'un govern catalanista i progressista


  • Comparteix:

Carod-Rovira va aprofitar la visita per comprar castanyes

Carod-Rovira va aprofitar la visita per comprar castanyes

El candidat d'ERC a les eleccions catalanes, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha afirmat a Sant Cugat que ERC es consolidarà com la tercera força més votada a Catalunya. L'objectiu dels republicans es passar dels 12 als 18 escons com a minim.

ERC ha començat els actes de la campanya amb una visita del candidat a la presidència de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira. Durant aquest acte, el candidat republicà ha afirmat que es tracta d'uns comissis apassionants i amb un panorama tan obert com l'any 1980. Per a Carod Rovira, no hi ha res decidit però ERC es consolidarà com la tercera força més votada.

Josep Lluís Carod-Rovira

Tal com va a pssar a Sant Cugat, a Catalunya ERC es convertirà en la tercera força política democràtica, per mèrits propis i perquè hi ha una sensació de cansament respecte als altres.


Per al candidat republicà, a més, ERC serà la garantia que Catalunya tingui un govern nacionalista i progressista.

Josep Lluís Carod-Rovira

La convicció de la gent és clara, sense ERC al govern no hi haurà govern catalanista i sense ERC al govern no hi haurà govern progressista.


L'objectiu d'ERC en aquestes eleccions és incrementar el seu número d'escons, passant dels 12 que tenen actualment a un mínim de 18.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.