CiU es mostra confiada en què el país està reaccionant davant el bipartidisme de socialistes i populars


  • Comparteix:

'La gent del país està començant a reaccionar davant aquest intent del PSOE i del PP d'acabar amb la pluralitat i la diversitat política que expressa Catalunya'. Així s'ha manifestat el número 4 a la llista de CiU per Barcelona, Carles Campuzano, que considera que socialistes i populars 'intenten fer-nos creure que no hi ha alternativa' el 9 de març. Campuzano ha assegurat que si CiU és decisiva a Madrid, potenciaran el desplegament de l'Estatut, una política d'immigració pròpia de la Generalitat i la gestió de l'aeroport de Barcelona.

En una entrevista a Cugat.cat, Campuzano ha reconegut que fa quatre anys no van tenir uns bons resultats a les eleccions al Parlament espanyol, però s'ha mostrat optimista amb aquests comicis i ha assegurat que té bones sensacions per recuperar poder a Madrid.

El també president de la mesa nacional de CiU presenta la federació nacionalista com 'l'alternativa a socialistes i populars'.

Carles Campuzano

Si Catalunya no tingués CiU s'assemblaria més a qualsevol altra regió.


En els set anys que CiU ha estat decisiva a Madrid, segons Campuzano, Catalunya s'ha vist beneficiada. El número 4 a la llista per Barcelona ha assegurat que si CiU és decisiva a partir del 9 de març, enviaran una sentència al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) favorable a l'Estatut i potenciaran el desplegament del mateix, amb el nou sistema de finançament.

El 12 anys diputat al Congrés per CiU, considera que Catalunya ha crescut en els darrers anys i que el govern de Zapatero li ha negat els serveis que hauria de tenir pels habitants que té Catalunya. Per tant, segons Campuzano, no serveix de res tenir un 'govern amic' a la Generalitat o a Madrid.

Carles Campuzano

Ens havien dit que l'existència d'un govern amic a Catalunya i a Espanya les coses anirien d'una altra manera.


Campuzano ha elogiat la candidatura de Sant Cugat a l'Institut Europeu de Tecnologia (IET) i ha assegurat que s'està fent una gestió econòmica i empresarial 'excel·lent' en aquest sentit a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.