Primeres eleccions multimèdia a Cugat.cat


  • Comparteix:

Cugat.cat segueix aquest diumenge la jornada electoral aplicant, per primer cop, un format multimèdia en la seva cobertura. La productora municipal informarà de la participació als col.legis electorals, així com l'escrutini dels vots a través d'un programa especials a les 8 del vespre.

A l'adreça electrònica Cugat.cat, els internautes podran trobar tota la informació sobre les eleccions al Parlament espanyol, en clau local. La productora seguirà l'obertura dels col.legis electorals i les votacions dels candidats i partits de Sant Cugat que concorren als comicis, amb connexions en directe a través del 91.5 FM.

El portal electrònic, a banda de disposar d'un apartat web específic, actualitzarà en portada les onades de participació fins que es tanquin els col.legis electorals, a les 8 del vespre. Serà en aquest moment quan arranqui el programa 'Especial eleccions', presentat per Mar Castro.

L'espai connectarà en directe amb les seus dels partits i comptarà amb les opinions d'experts com el filòsof Joan Rovira, l'escriptor Sam Abrams, el periodista Miquel Herrada i el director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells. L'escrutini dels vots s'oferirà a partir de les dades del Ministeri d'Interior, ja que l'Ajuntament ha decidit enguany no oferir les dades des de la seva pàgina web.

Cugat.cat reuneix un equip humà i tècnic de 25 persones que faran possible l'actualització d'informacions a Cugat.cat, que penjarà la mateixa nit les imatges de la vetllada electoral a Sant Cugat. Al dia següent, la programació de Ràdio Sant Cugat farà un especial 'ressaca' del 9-M, en la que destaca la tertúlia 'El gall del Monestir' que convida als portaveus municipals dels partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.