El PSC marca la territorialització del pressupost com a prioritat


  • Comparteix:

'S'ha de lluitar per la territorialització del pressupost'. Així ho ha remarcat la número 6 del PSC per Barcelona, Montserrat Colldeforns, en una entrevista a Cugat.cat. Pel que fa a la crisi econòmica, Colldeforns ha assegurat que 'estem preparats' per quan arribin 'les vaques magres'.

Montserrat Colldeforns ha remarcat la importància que es conegui la totalitat del pressupost i no només les dades referents a Catalunya d'un únic any. D'aquesta manera, 'cadascú podrà dir la seva', són declaracions a Cugat.cat.

Montserrat Colldeforns

Crec que per transparència hauríem de demanar la territorialització del pressupost.


Pel que fa a la crisi econòmica espanyola, Colldeforns ha remarcat que fa quatre anys ja van avisar que la construcció no podia seguir sent el centre econòmic de l'Estat. En aquest sentit, la candidata socialista, ha volgut tranquilitzar la població hi ha destacat que el govern ha estat estalviant per poder solucionar una crisi en cas que arribés.

Montserrat Colldeforns

S'està fent una política d'ajudes i a més tenim la bossa plena per si arriben las vaques magres.


Durant l'entrevista, Colldeforns ha fet una crida a la participació perquè, 'sigui quin sigui el resultat sigui el màxim legítim possible'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.