Els partits amb representació al Congrés destaquen la importància de la participació a peu d'urna


  • Comparteix:

Els partits de la ciutat amb representació al Congrés dels Diputats han destacat la importància de què la ciutadania s'hagi acostat als col·legis electorals a exercir el seu dret a vot. Aquestes són les manifestacions que han fet els diversos representants polítics santcugatencs quan s'han acostat a les urnes aquest diumenge 9 de març.

Per a la número sis a les llistes socialistes per Barcelona, Montserrat Colldeforns, calia que la gent anés a votar de forma majoritària per d'aquesta manera aconseguir que el resultat fos molt representatiu de la societat.

Escoltem Montserrat Colldeforns en declaracions a Cugat.cat.

Montserrat Colldeforns

Esperem que voti molta gent. La sensació de que molta gent anirà a votar la hem tingut al llarg d'aquesta setmana.


Joan Recasens, portaveu de CiU, esperava que la participació fos molt elevada per respondre d'aquesta manera a l'assassinat a mans d'ETA de l'ex-regidor socialista d'Arrasate, Isaías Carrasco.

Joan Recasens

Ens agradaria que la participació fos màxima. Aquestes eleccions, encara que estiguin tacades de sang, han de motivar una participació més alta.


El president d'ERC, Andreu Freixes, es mostrava convençut que la participació seria molt elevada al final de la jornada i s'ha felicitat per aquest fet.

Andreu Freixa

La participació serà prou elevada i aixó és molt positiu per la democràcia i n'estem especialment satisfets.


La número 26 a les llistes del PP per Barcelona, Ana Maria Torrijos, es mostrava convençuda de l'alta participació i volia deixar clar que la voluntat dels populars era que anessin a votar el màxim de ciutadans possibles.

Ana Maria Torrijos

La participació serà important i des del Partit Popular esperem que la participació sigui molt alta.


Per Xavier Boix, portaveu d'ICV-EUiA, era necessari que es registrés una alta participació per tal que la jornada fos una festa de la democràcia.

Xavier Boix

La alta participació la valorem molt positivament i d'aquesta manera el resultat serà el que la ciutadania vulgui.


Totes les formacions polítiques han seguit la nit electoral a les respectives seus, a excepció del PP que ho ha fet al restaurant el Molí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.