El PSC s'endú la victòria a Sant Cugat i amb dos punts més que fa quatre anys


  • Comparteix:

El PSC s'ha endut la victòria a Sant Cugat i ha obtingut els millors resultats des del 1982 en unes eleccions al Parlament espanyol. Els socialistes aconsegueixen un 33,37% dels vots amb 13.000 vots, una xifra rècord per la formació. Montserrat Colldeforns, número sis a les llistes per Barcelona, repeteix i és l'única santcugatenca diputada. A l'Estat espanyol el PSOE ha guanyat amb 169 diputats, cinc més que en la darrera convocatòria, i s'ha quedat a sis escons de la majoria absoluta.

La victòria socialista s'ha repetit a Sant Cugat com fa quatre anys, després de la desfeta a les eleccions municipals, on van perdre 4 regidors. El Partit Socialista ha estat la força més votada a la nostra ciutat amb el 33,37%, el millor resultat des del 1982. En total, els socialistes han aconseguit a Sant Cugat 13.000 vots, tres punts percentuals més que a la darrera convocatòria.

En la compareixença davant la cinquantena de militants socialistes que s'han apropat la nit del 9 de març a la seu del Celler Coperatiu, el primer secretari municipal del PSC, Ferran Villaseñor, ha fet esment dels eslògans electorals de les diverses formacions. Segons Villaseñor, han guanyat a Sant Cugat 'amb el cap i amb el cor', perquè 'tornin a respectar Catalunya', perquè volen 'un país de primera' i amb 'solucions justes, lògiques i valentes'.

El primer secretari del PSC s'ha mostrat molt satisfet amb el resultat a Sant Cugat, on la formació ha repetit victòria respecte el 2004, malgrat ha reduït la diferència amb CiU.

Ferran Villaseñor

Sabem guanyar i sabem perdre i avui hem guanyat.


Montserrat Colldeforns, número sis a les llistes per Barcelona, torna a ser disputada al Congrés i es converteix de nou en l'única diputada de la nostra ciutat. Colldeforns s'ha mostrat molt satisfeta per repetir els resultats a Barcelona del 1982, els millors de la història de la democràcia, amb 25 diputats.

Montserrat Colldeforns

Estem molt contents, hem guanyat a Sant Cugat, a Catalunya i a l'Estat espanyol


Montserrat Colldeforns s'ha marcat com a objectiu està al servei de Sant Cugat i ha prioritzat els pactes amb ERC i ICV-EUiA que són les seves preferències per aconseguir aliances, malgrat la pèrdua de vots que han tingut els republicans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.