El PP passa a ser la tercera força més votada a la ciutat


  • Comparteix:

El Partit Popular ha passat a ser la tercera força que més vots a rebut a la nostra ciutat i guanya dues posicions respecte a les eleccions espanyoles de l'any 2004. En total, els populars han rebut 6.584 vots, el que suposa un 16,90% del sufragi santcugatenc.

En les darreres eleccions al Congrés dels Diputats els populars van obtenir a la ciutat un 16'3 per cent del sufragi amb un total de 6.439 vots. La portaveu del grup popular, Berta Rodríguez, s'ha mostrat molt satisfeta per l'increment de votants que ha registrat el PP a la ciutat.

Escoltem Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Tenim una satisfacció gran d'haver passat a ser la tercera força política a la ciutat i per aquest motiu vull donar les gràcies a tot l'equip del PP.


L'altre pol d'atenció de la nit electoral dels populars santcugatencs era saber si la santcugatenca, Ana María Torrijos, podria aconseguir un escó al Congrés dels Diputats fet que no s'ha acabat assolint. Al final Torrijos ha quedat lluny de representar la circumscripció de Barcelona, ja que anava de número 26 a la llista i el PP només ha aconseguit sis representants.

Pel que fa als resultats a l'estat espanyol, els populars s'han mostrat decebuts per la victòria de José Luis Rodríguez Zapatero, però han valorat positivament que la diferència entre PSOE i PP s'hagi reduït en 10 diputats respecte a les eleccions del 2004.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.