El PSC guanya a Sant Cugat i aconsegueix el seu millor resultat des de 1982


  • Comparteix:

El PSC amplia la seva victòria dos punts respecte les darreres eleccions al Parlament Espanyol, amb el 33,37% dels vots a Sant Cugat. CiU redueix la distància amb els socialistes i se situa com a segona força política, amb el 29,47% dels vots. El PP passa a ser la tercera formació, amb el 16,90%, superant a ERC que aconsegueix el 8,09%, la meitat que fa quatre anys. ICV-EUiA es manté igual amb el 6,85%.

El Partit Socialista ha estat la força més votada a la nostra ciutat amb el 33,37%, el millor resultat des de l'any 1982 quan van obtenir més d'un 40%. En total, els socialistes han aconseguit a Sant Cugat 13.000 vots, dos punts percentuals més que a la darrera convocatòria.

CiU es manté com a segona formació política, aconseguint escurçar la distància amb els socialistes passant dels cinc punts que els separaven el 2004 a només tres. Els convergents han aconseguit 11.484 vots, el que representa el 29,47%.

El tercer partit més votat ha estat el PP, que ha desbancat ERC amb el 16,90% dels vots, un punt més que a la darrera convocatòria. D'aquesta manera, els republicans han reduït a la meitat els vots, passant del 16,64% dels vots de 2004 a un 8,09%.

Finalment, la coalició d'ICV-EUiA es manté estable amb el 6,85%.

Els vots en blanc han superat el 0,91% de 2004 fins arribar a gairebé el 2% dels vots recaptats a Sant Cugat amb 745 vots. Pel contrari, els vots nuls només han representat el 0,26%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.