Els partits de la ciutat sense representació parlamentària valoren de forma dispar els resultats electorals


  • Comparteix:

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C's), el Partit Antitaurí Contra el Maltractament Animal (PACMA), el Partit dels Pensionistes i Família i Vida són les altres formacions polítiques de la ciutat que concorrien a les eleccions al Congrés. Reflexió, satisfacció, voluntat de creixement i reivindicació han estat els principals sentiments viscuts pels diferents partits després de la nit electoral.

Els més decebuts han estat els membres de C's que han registrat un important descens de vots respecte les passades eleccions municipals en les quals van aconseguir prop de 1.200 vots, mentre que ara només han rebut el suport de 440 electors.

La membre de C's, Carme Gómez Castell ha apuntat que no estan sorpresos pels resultats i que cal fer una reflexió per saber quina serà la posició de la formació. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Carme Gómez Castell

No ens sorprenen els resultats i ens portarà a fer una reflexió per saber en quina posició queda la nostra formació.


Els més satisfets són els membres del PACMA, que han fet una valoració molt positiva dels resultats obtinguts en els quals han aconseguit, només a Catalunya, prop de 10.400 vots. Escoltem Concepció Dempere, número 11 a les llistes.

Concepció Dempere

El nostre és un moviment d'opinió i tots els partits han d'escoltar el nostre missatge per que a tots els partits hi ha persones sensibles amb els animals.


Pel Partit dels Pensionistes en Acció, la valoració s'ha centrat en veure aquestes eleccions al Congrés com una primera presa de contacte després de la recent creació del partit. Pel número dos de la llista de la formació, Agustí Soberano, ells treballen pels propers comicis.

Agustí Soberano

La nostra valoració és que aquest ha estat un primer pas per que només fa tres mesos que estem creats.


Els més reivindicatius han estat els membres del partit Família i Vida, que ja han fet una primera demanda al nou president per aquesta legislatura. Els antiavortistes han demanat a Zapatero que convoqui un referèndum per conèixer l'opinió dels ciutadans respecte a l'avortament lliure. Escoltem, Ignasi Cabanas, número cinc de Família i Vida per Barcelona.

Ignasi Cabanas

Demanem al nou president que tingui la valentia de convocar un referendum per tal que la gent es manifesti en relació a l'abortament.


Tots els partits sense representació parlamentària han coincidit en agrair els suports rebuts pels ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.