ICV-EUiA farà una campanya de proximitat amb el lema 'Verd esperança. Solucions d'esquerres'


Temes relacionats

Iniciativa aposta per reeditar el tripartit per impedir que CiU mani a Catalunya ( 9/nov/10)


  • Comparteix:

Xavier Boix ha presentat el lema de la formació

Xavier Boix ha presentat el lema de la formació

ICV-EUiA centrarà la seva campanya en la mobilització dels treballadors desencantats amb la situació econòmica i les mesures del govern espanyol sota el lema 'Verd esperança. Solucions d'esquerres'. El discurs de la formació girarà entorn de l'enfortiment de l'estat del benestar i les oportunitats per superar la crisi que ofereix 'l'economia verda'. La número dos per Barcelona i portaveu del grup parlamentari ecosocialista, Dolors Camats, participarà en l'acte central de la campanya a la ciutat dijous de la setmana vinent.

La formació ecosocialista organitzarà trobades amb diversos sectors professionals per explicar les seves propostes i escoltar les seves necessitats. La secció local del partit serà present també als mercadets de la ciutat per 'copsar les inquietuds dels ciutadans' i ha editat un tríptic on es resumeixen les 30 propostes programàtiques per a la propera legislatura.

El número 14 per Barcelona, Xavier Boix, descriu així la base de la campanya.

Xavier Boix

Demanem la mobilització dels treballadors. Volem l'enfortiment de l'estat del benestar i aprofitar les oportunitats que suposa l'economia verda.



Boix ha assegurat que la seva formació durà a terme una campanya 'en positiu amb propostes concretes' i ha instat la resta de formacions a presentar de manera clara quines són les seves opcions de cara al futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.