La campanya electoral al Parlament arrenca aquesta mitjanit


  • Comparteix:

Les eleccions seran el 28 de novembre

Les eleccions seran el 28 de novembre

Aquesta mitjanit comença el compte enrere per a les eleccions al Parlament del 28 de novembre. La majoria de formacions polítiques penjaran els primers cartells electorals a les dotze de la nit al centre de la ciutat. Cugat.cat i el Grup de Periodistes Ramon Barnils organitzen divendres el primer debat electoral públic a Sant Cugat, centrat en el futur de la comunicació pública a Catalunya.

Tot i que les maquinàries electorals dels partits ja fa dies que funcionen a ple rendiment, aquesta mitjanit es dóna el tret de sortida simbòlic a la cursa electoral que s'allargarà fins el 28 de novembre. Divendres, primer dia de campanya, Cugat.cat i el Grup de Periodistes Ramon Barnils començaran a escalfar motors amb un debat electoral monogràfic en què representants dels sis partits del Parlament confrontaran les seves propostes sobre el futur del sector públic de la comunicació a Catalunya. La cita, oberta a tothom, és a les set de la tarda a la Casa de Cultura. El debat es retransmetrà en directe al 91.5 de l'FM i en vídeo a través del web Cugat.cat.

Durant les dues setmanes següents, Cugat.cat emetrà una roda d'entrevistes a representants de les formacions parlamentàries que es podran seguir en directe a Cugat ràdio, cada dia a les nou del matí, i també a través de Cugat diari. El 25 de novembre, penúltim dia de campanya, els candidats confrontaran els seus programes en un debat públic a la Casa de Cultura, a partir de les set de la tarda. En aquest cas, el debat també es podrà seguir en directe per ràdio i a la web de Cugat.cat.

El dia dels comicis, el 91.5 de l'FM seguirà minut a minut la jornada electoral i, a partir de les vuit del vespre, oferirà una programació especial per seguir els resultats electorals amb entrevistes als protagonistes i anàlisi d'experts. Tot plegat es podrà seguir en temps real a Cugat diari, que actualitzarà totes les dades al minut amb una òptica santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.