Recoder es marca els 60 diputats per evitar que Catalunya 'torni a fer el ridícul amb el tripartit'


  • Comparteix:

El número 8 a les llistes de CiU, Lluís Recoder, ha marcat com objectiu de la federació nacionalista aconseguir arribar als 60 diputats al Parlament. Recoder ha assegurat, durant un míting celebrat aquest dissabte a la ciutat, que la prioritat de CiU és aconseguir una àmplia majoria que els permeti governar en solitari i evitar que el tripartit es pugui reeditar. Segons Recoder, l'actual govern ha conduït Catalunya al ridícul.

En el segon dia de campanya electoral, Lluís Recoder ha fet una crida al vot per aconseguir un govern fort que 'fugi dels pactes' i d'un nou tripartit. En aquest sentit, el número vuit a les llistes de CiU i alcalde de Sant Cugat ha dit que no dubta que en cas que el tripartit sumi es tornarà a reeditar tot i el compromís del PSC i ERC de no fer-ho. Recoder ha mostrat la seva preocupació després que el sondeig del CIS hagi apuntat uns resultats on la federació nacionalista queda lluny de la majoria absoluta.

És per això que Lluís Recoder ha xifrat en 60 el nombre de diputats que permetria a CiU governar 'amb certa tranquil·litat'.

Lluís Recoder

Treure 60 diputats ens permetria governar amb tranquil·litat perquè la circumstància és molt difícil.




Segons el candidat de les llistes de CiU al Parlament, els set anys de govern tripartit han convertit Catalunya en un país de burla.

Lluís Recoder

El tripartit ha donat mostres de divisó interna que en qualsevol altre país haguessin portat a la caiguda del govern, per això hem fet el ridícul.




400 persones han participat aquest dissabte en el sopar celebrat a Can Cabassa, que ha comptat amb la presència dels altres dos representants santcugatencs a les llistes de CiU, Joan Recasens i Marta Subirà. També hi ha estat present el número 7 de les llistes de la federació nacionalista, Antoni Castellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.