Laporta defensa l'entrada 'amb força' al Parlament tot i la campanya de sectors de CiU i ERC, i del Grup Godó


  • Comparteix:

El líder de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, ha assegurat que la seva formació entrarà amb 'força' al Parlament, tot i la campanya de desprestigi que diu que han organitzat sectors de CiU i ERC i el Grup Godó. Durant una entrevista a Cugat.cat, Laporta ha defensat la independència de Catalunya, que per primer cop s'ha fet un forat en els programes electorals a les eleccions del 28 de novembre. Així s'ha posat de manifest en l'acte que Solidaritat Catalana per la Independència ha celebrat aquest dissabte al Teatre la Unió i que ha comptat amb unes 150 persones com a oients.

Joan Laporta es mostra optimista amb els resultats de Solidaritat Catalana a les eleccions al Parlament, tot i que ha descartat qualsevol tipus de pacte que no comporti iniciar el procés per a la independència de Catalunya. En aquest sentit, el cap de llista de la coalició ha defensat el seu programa electoral que se centra en aquelles mesures socials i polítiques que acostin el país a la seva autodeterminació.

És per això que Laporta ha lamentat la pressió mediàtica i política que diu que la coalició i la seva persona han patit per part del que considera un 'gueto'.

Joan Laporta

S'han dedicat a fer maniobres indecents per perjudicar-me. Són grups de sectors de CiU i ERC, els partits espanyolistes i el Grup Godó.



A més, Laporta ha trencat alguns dels estereotips que persegueixen la independència de Catalunya, de la qual diu que oferirà als catalans una millora econòmica i de qualitat de vida i el trencament amb l'espoli fiscal de l'Estat espanyol.

Joan Laporta

Catalunya té les dimensions per ser Estat. / Podem comprar els recursos energètics. / Ens compren no perquè som catalans sinó perquè fem productes de qualitat.




El número 1 de Solidaritat Catalana per la Independència ha defensat el programa electoral del partit en un míting al Teatre la Unió que ha comptat a més amb els membres de la coalició Uriel Bertran i Alfons López Tena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.