Acte de Sobirania insta els santcugatencs a votar per la independència de Catalunya


  • Comparteix:

Enric Fontanals, durant la presentació a la Unió Santcugatenca

Enric Fontanals, durant la presentació a la Unió Santcugatenca

Acte de Sobirania demana als santcugatencs que votin qualsevol partit que inclogui la proclamació de la independència de Catalunya en el seu programa electoral. L'associació vol aconseguir així almenys 68 diputats al Parlament que votin a favor de la independència i posar fi al 'col·lapse de la nació catalana' que ha provocat el fracàs de l'Estatut.

Acte de Sobirania considera que Catalunya està col·lapsada pel centralisme de l'Estat espanyol i acusa les autoritats polítiques d'irresponsables i 'passives'. L'associació creu que l'Estatut ha fracassat i que 'Catalunya ha de viure separada d'Espanya' per poder tenir una situació de normalitat

És per això que Acte de Sobirania busca aconseguir una majoria independentista al Parlament que generi debats oberts sobre l'Estatut i que es comprometi a treballar per exercir el dret d'autodeterminació de Catalunya.

Un dels membres d'Acte de Sobirania Enric Fontanals ha explicat per què volen un Estat propi i s'ha mostrat convençut que els diputats independentistes es mantindran units al Parlament. Són declaracions a Cugat.cat.

Enric Fontanals

Independència per normalitat. Esperem que les diferències estiguin a l'hora de posicionar-se.




Enric Fontanals ha presentat aquest dijous al Teatre La Unió la proposta d'Acte de Sobirania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.