Cugat.cat ofereix avui l'únic debat electoral en clau santcugatenca


  • Comparteix:

Imatge del darrer debat electoral organitzat per Cugat.cat

Imatge del darrer debat electoral organitzat per Cugat.cat

Cugat.cat organitza aquest vespre el debat electoral que, des d'una perspectiva santcugatenca, posarà sobre la taula les propostes de les formacions polítiques amb representació al Parlament. El col·loqui, que es retransmetrà en directe per Cugat.cat i per Cugat ràdio al 91.5 de l'FM, comptarà amb representants de CiU, PSC, ERC, ICV-EUiA i PP. El representant de C's que havia d'assistir a la cita no formarà part del debat per la coincidència del col·loqui amb l'acte central de campanya de la seva formació. L'acte està obert al públic i tindrà lloc a la Casa de Cultura a les set de la tarda.

El debat se centrarà en els temes de la campanya electoral catalana en clau santcugatenca i comarcal. Entre aquests punts, hi haurà les solucions per sortir de la crisi, l'atur, la situació de les administracions públiques, les infraestructures vallesanes, el model d'autogovern que proposa cada formació i la situació del català.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica que aquest debat és una forma més d'informar els santcugatencs sobre els comicis.

Mònica Lablanca

És una forma més de donar informació als santcugatencs. Aquest debat s'unirà a la cobertura especial que Cugat.cat farà amb motiu dels comicis.


La periodista de Cugat.cat Raquel Ligero serà la presentadora i moderadora del debat. Els candidats locals a les llistes electorals Joan Recasens (CiU), Isabel Sierra (PSC), Xavier Boix (ICV-EUiA) i Marcel Coderch (ERC) contraposaran els seus programes en un debat en què també participarà el president de la secció local del PP, Jordi Carreras. José Manuel Villegas (C's), que havia de presentar les propostes del seu partit, no podrà assistir al debat, ja que la cita coincideix amb l'acte central de campanya de la seva formació.

El debat es podrà seguir a temps real per Cugat.cat i per Cugat ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.