Solidaritat Catalana creu en el vot santcugatenc pel 28-N


  • Comparteix:

L'acte ha tingut lloc al Casal de Cultura de Valldoreix

L'acte ha tingut lloc al Casal de Cultura de Valldoreix

Sant Cugat és un territori d'elevat nombre de vots per Solidaritat Catalana en les eleccions al Parlament. La portaveu a la ciutat i candidata suplent al Parlament Maria Rosa Comellas pren com a referència els bons resultats del referèndum independentista a la ciutat, tot i que adverteix que bona part dels ciutadans són 'força conservadors i els costa fer canvis'. Ho ha dit a Cugat.cat en l'últim acte de campanya a Sant Cugat, organitzat al Casal de Cultura de Valldoreix.

Els membres de Solidaritat Catalana es mostren optimistes a quatre dies de les eleccions. El seu horitzó és aconseguir 68 escons per declarar la independència i constituir un Estat català, però, tot i això, es mostren realistes i aposten per fer una oposició ferma. Són declaracions de la santcugatenca i candidata suplent a les llistes al Parlament Maria Rosa Comellas.

Maria Rosa Comellas

Farem una oposició clara i contundent a l'autonomisme.


Un dels principals arguments de la formació política és la viabilitat econòmica del 'futur Estat català', que passaria per recaptar els 22.000 milions d'euros d'espoli fiscal que existeix actualment per invertir-los en polítiques pròpies. En aquest sentit, i tal com ha assegurat Comellas, Solidaritat Catalana se centra exclusivament en la independència i no presenta un programa polític, sinó 'una organització d'estat'.

La candidata santcugatenca ha destacat el bon paper de la formació a la xarxa, on la campanya electoral ha tingut una presència molt elevada. Ho ha fet el Casal de Cultura de Valldoreix en l'últim acte de campanya, on han intentar resoldre alguns dels dubtes que pot generar la independència per aquelles persones que no estan encara convençudes. A l'acte, hi ha assistit una desena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.