La participació a les sis és del 57'29%, cinc punts més que el 2006


  • Comparteix:

Col·legi electoral del pav 3

Col·legi electoral del pav 3

Un 57'29% dels santcugatencs del cens electoral ja ha votat fins a les sis de la tarda. A dues hores del tancament dels col·legis, la participació a la ciutat ha crescut gairebé cinc punts en relació als comicis de 2006, en què havien exercit el seu dret a vot 52'87% ciutadans. Enguany, la participació santcugatenca supera la xifra catalana, el 48'39%, en nou punts percentuals. Sant Cugat és el municipi de més 50.000 habitants que més participació ha registrat fins ara.

Gairebé 30.000 santcugatencs ja han votat, a dues hores del tancament dels col·legis electorals. D'aquesta manera, dels 52.829 possibles electors de la ciutat, un 57'29% ha exercit el seu dret a vot fins a les sis. La participació ha crescut gairebé cinc punts percentuals respecte les eleccions al Parlament del 2006, quan es va registrar un 52'87% fins a la mateixa hora.

Segons les dades difoses pel departament de Governació a les sis, Sant Cugat torna a superar la participació catalana. A escala nacional han votat un 48'39% dels cridats a les urnes, nou punts percentuals menys que a la nostra ciutat i tres més que el 2006.

El Vallés Occidental se situa, com en les anteriors eleccions, per sota de les dades de participació a Catalunya. Fins les sis, 47'43% dels vallesans amb dret a vot havien passat pels col·legis, una xifra superior a l'anterior cita electoral.

La participació fins a les sis ha estat a Sant Cugat d'un 57,29%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.