El nou Parlament tindrà tres diputats santcugatencs


Temes relacionats

17 santcugatencs opten a entrar al Parlament (28/nov/10)


  • Comparteix:

L'hemicicle comptarà amb tres diputats de Sant Cugat

L'hemicicle comptarà amb tres diputats de Sant Cugat

Tres santcugatencs seran diputats a la novena legislatura del Parlament. Són Lluís Recoder i Joan Recasens, de CiU, i el número 2 del PP per Barcelona, Jordi Cornet. Recoder ocupava la vuitena posició a les llistes de la federació i Recasens, que ja era diputat, la 22. Un total de 14 santcugatencs més s'han quedat sense escó tot i formar part de les llistes en nom de diferents candidatures.

CiU, amb quatre candidats, i Solidaritat Catalana (SI), amb tres candidats titulars i un de suplent, eren les formacions polítiques que més santcugatencs incorporaven a les seves llistes. Ciutadans (C's) aportava tres veïns de la ciutat, mentre que ERC ho feia amb dos; ICV-EUiA, Reagrupament, el Partit dels Pensionistes i el PP ho feien amb un, i el PSC tenia un candidat suplent del municipi.

L'exregidora de Cultura Àngels Ponsa, que era la número 39 a les llistes per Barcelona de CiU, i la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, que ocupava la posició 43, no han entrat al Parlament. El president comarcal d'ICV i regidor santcugatenc, Xavier Boix, que se situava el 14 de les llistes ecosocialistes, i Xavier Olivella, que ocupava la vuitena posició de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), tampoc. El cap de llista del Partit dels Pensionistes en Acció i resident a la ciutat, Agustí Soberano, no ha aconseguit representació parlamentària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.