CiU arrasa a Sant Cugat, amb el 47% dels vots, i ja prepara la successió de Recoder


  • Comparteix:

Recoder, durant la jornada electoral

Recoder, durant la jornada electoral

CiU guanya per aclaparadora majoria les eleccions al Parlament a Sant Cugat, amb més d'un 47% dels vots, gairebé 10 punts per sobre dels seus resultats a nivell nacional. L'alcalde i diputat electe de la federació, Lluís Recoder, dóna per fet que Artur Mas liderarà un govern fort i no sectari que engegarà les reformes necessàries per treure Catalunya de la crisi. La secció local de CiU ja prepara el terreny per a la possible successió de Mercè Conesa com a alcaldessa si Mas crida Recoder per ocupar una conselleria.

Recoder, que ocupava el número 8 a les llistes de CiU per Barcelona, s'ha mostrat molt satisfet per uns resultats que, segons diu, han premiat la feina abnegada de l'equip d'Artur Mas en els últims anys. L'alcalde, que ha reiterat que li faria il·lusió ser conseller, no ha aclarit si ja es veu ocupant el càrrec. En declaracions a Cugat.cat ha indicat, això sí, que ja s'han complert dues de les precondicions necessàries per ser-ho.

Lluís Recoder

S'han complert algunes de les premises: que CiU guanyés i que el tripartit no sumés. No puc avançar res.


Recoder ha expressat la voluntat que el nou govern de la Generalitat no sigui sectari i que Sant Cugat vegi resoltes reclamacions com formar part de la zona 1 del transport i que tingui partit judicial propi.

Lluís Recoder

L'única cosa que li demano al govern és que tracti als ajuntaments en funció de les seves necessitats, i no de qui governa.


Artur Mas aposta per formar un govern amb poques conselleries, però de molt pes polític. Fonts de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) indiquen que Lluís Recoder podria encapçalar una d'aquestes 'superconselleries', en concret la de Política Territorial, Obres Públiques i Medi Ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.