C's perd suport a Sant Cugat però consolida els seus tres diputats al Parlament


  • Comparteix:

Albert Rivera, dirigint-se als militants de Ciutadans

Albert Rivera, dirigint-se als militants de Ciutadans

Ciutadans manté els tres diputats al Parlament, tot i que a Sant Cugat ha vist reduït el seu suport. A nivell nacional, Ciutadans ha pujat tres dècimes i ha comptat amb més de 100.000 vots, mentre que a Sant Cugat ha baixat més d'un punt percentual. El partit ha afirmat que mantindrà el discurs i els principis que ha defensat en aquesta legislatura.

Ciutadans passa a ser la setena força política de Catalunya, superada per Solidaritat Catalana per la Independència (SI). Tot i que la formació ha rebut 15.000 vots més que fa quatre anys, no ha pogut augmentar la seva representació al Parlament. A Sant Cugat, en canvi, Ciutadans ha baixat més d'un punt percentual, del 5,2% al 4%, amb 1.531 suports a la nostra ciutat.

El número 4 per Barcelona, el santcugatenc José Manuel Villegas, s'ha mostrat 'content' pels resultats del seu partit i ha assegurat que és la primera vegada que un nou partit repeteix representació al Parlament. En declaracions a Cugat.cat, Villegas ha indicat que Ciutadans mantindrà el seu discurs en la propera legislatura.

José Manuel Villegas

Ciutadans mantindrà el seu discurs clar i defensarà els principis pels quals lluitem.




Albert Rivera, Maria del Carmen de Rivera i Jordi Cañas seran els representants de Ciutadans els propers quatre anys. El santcugatenc José Manuel Villegas, número 4 de Ciutadans, no ha pogut accedir al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.