La Cecot reclama un 'gran pacte de país' per impulsar Catalunya


Temes relacionats

El teixit empresarial vallesà reclama el concert econòmic i millores en la gestió de l'administració (16/oct/10)

Els empresaris alerten d'una asfíxia de les pimes si continua restringit l'accés al crèdit (15/oct/10)


  • Comparteix:

Antoni Abad és el president de la patronal catalana

Antoni Abad és el president de la patronal catalana

La patronal vallesana Cecot interpreta els resultats electorals del 28 de novembre com una 'oportunitat per reaccionar' i considera que cal arribar a un 'gran pacte de país' per desenvolupar reformes. La Cecot reclama un impuls de l'activitat econòmica i empresarial al proper govern de la Generalitat per impulsar Catalunya. La patronal catalana també considera necessari que el nou govern promogui mesures per ajudar els autònoms i les petites i mitjanes empreses.

La Cecot llegeix la victòria de Convergència i Unió (CiU) a les eleccions al Parlament com un 'canvi' que ha de fer reaccionar el país i impulsar l'economia. Segons la patronal, aquesta resurrecció s'aconsegueix amb un esforç col·lectiu que inclou el nou govern, però també els empresaris i els àmbits econòmics, socials i educatius de Catalunya. La Cecot aposta per la confiança com un dels factors principals per millorar la situació.

A nivell polític, la Cecot reclama 'un gran pacte de país' per desenvolupar les reformes pendents. En declaracions a Cugat.cat, el president de la Cecot, Antoni Abad, explica que aquest pacte no inclou només el govern.

Antoni Abad

Empresaris i sindicats hem de copiar les millors pràctiques dels països del centre i nord d'Europa.




Per a la Cecot, calen recursos per internacionalitzar les pimes i considera necessari que el proper govern redueixi la despesa pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.