Puigneró (CiU): 'Conesa reuneix totes les qualitats per liderar la ciutat els propers anys'


  • Comparteix:

Jordi Puigneró en imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

Jordi Puigneró en imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

El copresident local de CiU Jordi Puigneró considera que el possible salt de Lluís Recoder al futur govern d'Artur Mas no ha d'afectar les aspiracions locals de la federació. Puigneró ha destacat que Recoder té un bon equip a la ciutat capaç d'assumir la seva marxa, si es produeix, i amb una persona com Mercè Conesa que té 'totes les qualitats i capacitats' per liderar la ciutat els propers anys.

Puigneró ha recordat que ningú no sap encara res del futur de l'alcalde tret que no liderarà les llistes nacionalistes a les properes eleccions municipals. Tot i això, ha explicat que dins de l'actual equip de l'alcalde hi ha gent suficientment preparada per prendre aquest relleu, en referència a l'actual tinenta d'alcalde de Territori i candidata de la federació a les properes eleccions municipals, Mercè Conesa.

Jordi Puigneró

És evident que Recoder té un bon equip de persones al seu darrere i en especial una que reuneix totes les qualitats per liderar la ciutat els propers anys.



Pel que fa a l'àmbit nacional, Puigneró ha elogiat les intencions del president 'in pectore' Artur Mas de reduir les conselleries i ha explicat que cal formar un govern fort, amb gent competent, per afrontar el repte de treure el país de la crisi. En aquest sentit, ha valorat 'l'esperança de canvi' que es podia extreure de les paraules de Mas a l'entrevista d'aquest dimarts a Televisió de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.