El PP crearà una regidoria de Família en cas de formar govern


  • Comparteix:

Jordi Carreras als estudis de Cugat.cat

Jordi Carreras als estudis de Cugat.cat

El candidat del PP a l'alcaldia, Jordi Carreras, ha anunciat la creació d'una àrea de govern dedicada a la família en cas d'obtenir els vots necessaris per governar. Entrevistat a Cugat.cat, Carreras també ha posat l'accent en l'economia, proposant una reducció de la despesa pública, rebaixes en la pressió fiscal i el desenvolupament de noves infraestructures de comunicació. D'altra banda, l'alcaldable popular ha lamentat que la protecció de Torre Negra no vagi acompanyada de compensacions als propietaris. Mira l'entrevista a Cugat tv

Jordi Carreras ha resumit així les prioritats de la seva formació en cas d'aconseguir formar govern.

Jordi Carreras

Cal reduir la despesa pública al mínim indispensable i també s'ha de reduir al màxim la pressió fiscal.



Pel que fa a les mesures de promoció econòmica, el PP considera necessàries infraestructures com el Quart Cinturó i el Túnel d'Horta per enfortir el teixit empresarial de la ciutat. En relació amb el comerç, el líder popular creu que cal implementar mesures d'estímul i suport als comerciants de la ciutat.

Les polítiques de suport a 'la família' ocupen una part important de l'ideari popular. En aquest sentit, l'alcaldable proposa una regidoria exclusiva per a aquestes qüestions.

Jordi Carreras

Volem crear una regidoria de la família a partir de l'àrea de Serveis a la Ciutadania. Inclouria les polítiques per als més petits i també de joventut.



El cap de llista popular considera que els barris de Sant Cugat estan 'oblidats' i que necessiten un esforç en equipaments, serveis i seguretat. En l'àmbit cultural, Carreras és partidari d'un canvi de criteri en relació amb les subvencions que atorga l'Ajuntament. En aquest sentit, ha tornat a criticar el suport econòmic a entitats 'ideològiques' i aposta per una racionalització d'aquestes ajudes.

Carreras considera que aconseguir tres regidors al proper ple seria un bon resultat. En la qüestió de possibles pactes post-electorals, el candidat ha descartat la possibilitat d'arribar a acords amb les formacions independentistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.