ERC rebutja que s'ubiqui l'abocador de residus a Can Fatjó dels Aurons


  • Comparteix:

Imatge aèrea de la zona

Imatge aèrea de la zona

ERC es mostra contrària a la instal·lació de l'abocador de residus d'ecoparcs al terme municipal de Cerdanyola, concretament a Can Fatjó dels Aurons, zona limítrofe amb Sant Cugat. Els republicans critiquen que l'equipament estaria ubicat a molt poca distància d'escoles, hotels i oficines i que provocaria un fort impacte ambiental.

Segons ERC, l'abocador de residus estaria situat massa a prop de centres escolars, hotels, oficines i equipaments situats al polígon de Can Sant Joan. Això, remarquen, també provocaria impacte ambiental en el moment en què s'hagués d'adequar l'argilera i critiquen que impediria connectar la serra de Collserola amb la de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, ja que la construcció impediria l'enllaç a través de la Via Verda del Vallès. L'alcaldable de la formació republicana, Mireia Ingla, ha subratllat que ERC sempre s'ha oposat a l'abocador i ha lamentat que els altres partits de la ciutat no hagin estat tan contudents.

Mireia Ingla

Esquerra sempre ha donat suport a les iniciatives dels ciutadans. En els temes medioambientals Esquerra és contudent: no admet cap dubte a l'hora de defensar el nostre patrimoni natural.




ERC reitera que ja es va oposar a la construcció d'un abocador metropolità a Sant Cugat, com el que es pretén ara construir, que es volia ubicar a la pedrera Berta, dins del parc natural de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.