La CUP veu 'electoralisme' en les darreres inauguracions d'equipaments i espais


  • Comparteix:

La calçotada ha tingut lloc a la Plaça de Barcelona

La calçotada ha tingut lloc a la Plaça de Barcelona

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha criticat l'afany de l'equip de govern d'inaugurar nous equipaments i espais a la ciutat, a dos mesos de les eleccions municipals. La formació, que veu en els darrers actes institucionals del govern local 'electoralisme', ha iniciat aquest diumenge la mobilització del seu electorat amb una calçotada per recaptar fons per a la campanya municipal. La CUP ha aplegat més d'un centenar de persones a la plaça de Barcelona.

La CUP ha organitzat la calçotada popular d'enguany per obtenir finançament de cara a la campanya i promocionar la formació, que diu, no pot fer actes institucionals. El membre de la CUP Ignasi Bea ha ironitzat sobre la situació.

Ignasi Bea

Inauguracions, que n'estant fent deu cada dia, no en podem fer i per tant hem de fer difusió com podem.


Bea també ha destacat la importància de mantenir una tradició com la de la calçotada popular de març, que sempre organitza un col·lectiu de l'esquerra independentista de la ciutat i que enguany ha estat promoguda per la CUP. A més del dinar tradicional, els assistents han pogut gaudir de música en directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.