Maria Rosa Comellas, alcaldable de Solidaritat Catalana


  • Comparteix:

Maria Rosa Comellas encapçala la llista de SI

Maria Rosa Comellas encapçala la llista de SI

Maria Rosa Comellas ha estat elegida cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) en les eleccions primàries que la formació ha celebrat aquest diumenge. La nova alcaldable de SI veu la formació amb possibilitats d'obtenir un bons resultats perquè, diu, tenen un 'grup fort'.

Maria Rosa Comellas, que ja havia estat elegida coordinadora de l'executiva local del partit, ha estat votada pel 90% dels adherits a SI que han participat a les primàries. Comellas es mostra optimista de cara a les eleccions municipals.

Maria Rosa Comellas

Tenim un grup cohesionat, crec que tindrem vots perquè en la campanya es veurà el nostre treball i les ganes de treballar per a la independència.


Agustí Guerrero Calabuig i Txema Forn Vidal ocuparan el segon i tercer lloc de les llista electoral de SI, que es presentarà la setmana vinent, juntament amb l'estratègia de campanya de la formació. Independència, regeneració democràtica i participació ciutadana són els tres eixos del programa del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.