El PP alerta d'un augment de la inseguretat en algunes zones de Sant Cugat per la immigració


  • Comparteix:

Alfredo Bergua, Jordi Carreras i Maria Dolors Domènech

Alfredo Bergua, Jordi Carreras i Maria Dolors Domènech

El PP denuncia un increment de la inseguretat ciutadana a l'avinguda de Cerdanyola i els seus voltants a causa de baralles entre bandes i dels pisos pasteres, uns fenòmens que han vinculat a l'augment de la immigració. Els populars, que no han aportat cap dada concreta sobre aquests fets, asseguren que hi ha un pacte de silenci als mitjans de comunicació i a l'Ajuntament per amagar aquestes situacions.

El PP alerta que estan sorgint alguns problemes de convivència a la ciutat i insisteix que cal començar a aplicar mesures perquè la situació no vagi a pitjor. Segons els populars, la Policia Local i els veïns de la zona els han fet conèixer aquests casos.

L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, explica la situació.

Jordi Carreras

A Sant Cugat hi ha 17.000 persones que són immigrants i s'està notant en alguns barris on s'estan produint problemes de convivència.


Per fer front a la situació, els populars proposen exigir un major control en la inscripció del padró i cedir les seves dades a la direcció general de la policia espanyola. També reclamen més controls per detectar els pisos pastera i reclamar un certificat de convivència als immigrants, entre altres mesures.

A més, asseguren que cal repatriar els immigrants il·legals que es detectin i demanar documents com el DNI i el passaport per inscriure's al padró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.