Villaseñor vol liderar un canvi a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor vol liderar un canvi a la ciutat que porti més polítiques socials i més representació de tots els barris i territoris. La cultura, el medi ambient i la situació econòmica centren el programa de la candidatura per a les eleccions municipals que el PSC ha presentat aquest dissabte i que planteja el repte de trencar la majoria absoluta de CiU. L'acte ha comptat amb la presència del secretari general adjunt del grup socialista al Congrés, Daniel Fernández, que ha criticat les mesures d'estalvi que està adoptant l'executiu català i que creu que fan encara més necessari tenir un govern local progressista que 'planti cara'.

L'alcaldable de la formació, Ferran Villaseñor, creu que alguns territoris i barris tenen poc pes i se senten exclosos de les polítiques del consistori. És per això que defensa la importància de tenir-los més en compte. Villaseñor també ha avançat quins seran els eixos del seu programa.

Ferran Villaseñor

Les nostres propostes van lligades a la recuperació econòmica, al medi ambient i a la cultura com un dels pilars de l'estat del benestar.


Completen els cinc primers llocs de la llista socialista Pere Soler, Isabel Sierra, David Gutiérrez i Elena Vila. Amb aquest equip, Villaseñor vol trencar la majoria absoluta de CiU al consistori per fer possible 'polítiques més progressistes'. El cap de llista del PSC també creu que el procés de primàries va reforçar el partit, especialment per la necessitat de renovar-lo després de les eleccions catalanes.

La presentació ha comptat amb el secretari general adjunt del grup socialista al Congrés, Daniel Fernández, que veu necessari que la ciutat tingui un govern que no sigui còmplice de les retallades de la Generalitat.

Daniel Fernández

Són còmplices de polítiques conservadores i neoliberals. Retallar en tot. Els alcaldes hauran de plantar cara a aquest govern.



Els presidents del Centro Popular Andaluz i del Centro Castellano Manchego, Antonio Rodríguez i Manuel López Serrano, i el president de Ciutadans pel Canvi, Àlvar Roda, han expressat el seu suport a la candidatura de Ferran Villaseñor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.