El PSC estudia portar el pressupost a la Sindicatura de Comptes


  • Comparteix:

Villaseñor durant la roda de premsa

Villaseñor durant la roda de premsa

El PSC acusa l'equip de govern de 'maquillar' els comptes públics els darrers dos anys i amenaça amb portar els pressupostos a la Sindicatura de Comptes. Els socialistes censuren que durant l'exercici 2010 l'Ajuntament hagi traspassat el seu deute a Promusa, a l'espera de retornar-lo en forma d'ingrés quan s'adjudiquin els espais comercials de Mira-sol i Volpelleres Centre. La formació considera que aquestes pràctiques són 'perilloses' ja que poden portar a la fallida tècnica l'empresa municipal d'habitatge i provocar grans retallades en els serveis de l'Ajuntament.

Segons els socialistes, l'Ajuntament ha presentat enguany un pressupost amb superàvit gràcies a la previsió d'un ingrés extraordinari provinent de la comercialització dels complexos comercials de Mira-sol i Volpelleres Centre. La conjuntura econòmica actual fa, segons el PSC, que es tracti d'uns ingressos de dubtosa recuperació i, per tant, d'uns pressupostos 'inflats'. L'alcaldable socialista, Ferran Villaseñor, ha explicat que el PSC estudia elevar aquesta qüestió a la Sindicatura de Comptes.

Ferran Villaseñor

Si no entren aquests diners podem tenir una situació complicadíssima. Estem valorant portar el cas a la Sindicatura de Comptes.



Segons els socialistes, aquestes pràctiques no eixuguen un dèficit recurrent de l'Ajuntament, que el PSC situa entre els sis i set milions d'euros. Villaseñor ha establert paral·lelismes entre l'estratègia financera de l'Ajuntament i de l'empresa Rumasa, propietat de la família Ruiz Mateos.

Ferran Villaseñor

Es presenten superàvits maquillats. Enguany s'ha fet una operació piramidal tipus Rumasa a Mira-sol i Volpelleres.




D'altra banda, en roda de premsa celebrada aquest dimarts, el PSC ha tornat a reclamar 'claredat' a l'alcaldessa amb la qüestió de l'hospital subcomarcal de referència que està projectat a Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.