El PSC acusa CiU d'aprofitar-se de la Generalitat per promocionar alcaldables com Conesa


Temes relacionats

L'Agència de Catalana de Residus nega cap projecte per instal·lar un abocador a Can Fatjó dels Aurons (23/mar/11)


  • Comparteix:

Iceta, en imatge d'arxiu

Iceta, en imatge d'arxiu

El PSC acusa CiU d'aprofitar-se de la Generalitat per promocionar els alcadables de la federació i posa com a exemple la visita del director de l'Agència Catalana de Residus a Sant Cugat. Els socialistes lamenten que aquest directiu es reuneixi amb Mercè Conesa i no amb l'alcaldessa de Cerdanyola, tot i que l'abocador es podria instal·lar al municipi veí i no a Sant Cugat.

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha lamentat que el director de l'agència es trobi amb l'alcadessa i candidata de CiU, Mercè Conesa, i que no ho faci amb l'alcaldessa de Cerdanyola i cap de llista del PSC en aquest municipi, Carme Carmona. Segons Iceta, la federació utilitza els mecanismes institucionals per promoure les seves candidatures.

Iceta també ha carregat contra el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, al qual acusa de fer anuncis a partir de preguntes del candidat de CiU a l'alcaldia de Terrassa, Josep Rull.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.