CiU-Actuem acusa el govern valldoreixenc de mala comunicació


Temes relacionats

Valldoreix obre les portes de la Casa de la Vila i dels seus serveis (26/mar/11)


  • Comparteix:

El portaveu de CIU-Actuem denuncia la falta de comunicació del govern Valldoreixenc

El portaveu de CIU-Actuem denuncia la falta de comunicació del govern Valldoreixenc

El portaveu de CiU-Actuem, Josep Puig, critica la gestió de la comunicació del govern de l'EMD de Valldoreix i denuncia que no informa amb prou temps dels actes que tenen lloc al territori ni a l'oposició ni a les entitats. El portaveu atribueix aquesta falta d'informació a la 'ignorància' que té el govern respecte l'oposició i posa com a exemples els actes organitzats aquest cap de setmana.

Segons Josep Puig, el govern de l'EMD no va avisar amb prou temps de la inauguració del nou servei d'horts urbans de l'EMD ni de la jornada de portes obertes a l'edifici de la vila que van tenir lloc aquest dissabte. Escoltem Puig.

Josep Puig

No s'avisa dels actes i si avisen ho fan tard, no només a nosaltres sinó a les entitats. També critiquem la manera barroera d'organitzar els actes.



Puig també lamenta que el govern de l'EMD de Valldoreix no hagi col·locat una placa commemorativa de bronze a Mossèn Jacint Verdaguer, a la Casa de la Vila. Segons el portaveu, la placa té un valor de 2.000 euros.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Benvolgut Josep Segurament us vàreu assabentar per la mateixa via que ho vaig fer jo: el correu electrònic. A més, vaig poder consultar l'agenda de l'EMD per concretar el lloc i l'hora. Desconec cóm s'han pogut informar les entitats, però se'm fa extrany que ni tú ni la Susana estiguéssiu al cas. De fet, vàreu estar a primera hora amb mi, visitant els horts urbans, oi? D'altra banda, crec que si haguéssim fet una placa conmemorativa, un refrigeri i alun tipus d'animació, ens haguéssiu titllat de poc sensibles davant de la crisi i de tenir la ma trencada, oi? Suposo que mai estarem totalment d'acord, però penso que la queixa és força injustificada en aquest aspecte. Pel que fa a la millora del temps d'avisar a les entitats i a vosaltres, insisteixo que desconec cóm ho han fet. Sé com ho han fet amb mi, i em sembla que ha estat la correcta.

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 29/mar/11


Amic Santigosa em sobta que et manifestis fent aquestes afirmacions sense saber com ha anat tot aixo. Ens vam assebentar com tu dius per un correu electronic enviat el dijous a les 19 h. ( o sigui 40 horas abans !!! ).Aquestes son las "maneras " de comunicar -ho als membres del consistori ( a l'oposició ) i a les entitats , radio ,diari ?. Per que només hi van assistir entre 8 i 12 persones a cadascun del actes ?. En quan a la placa no s'ha que comprar ja que es va comprar fa 3 anys i va costar uns 2000 €. En una inaguracio d'una obra que ha costat 2 millons d'euros i pel que significa no creus que no es podia haver ofert una simple copa de cava ?. Es evident que no veurem mai les coses del mateix color, nomes demanem una mica de sensibilitat per totes aquestes petites coses.Per tant és totalment incorrecte la manera com s'ha fet tot plegat.Molt cutre. Una altre dia t'informes abans.Bona tarda.

Josep Puig Belman. Enviat el 29/mar/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.