L'equip de govern acusa el PSC de 'desconèixer' la realitat econòmica del consistori


Temes relacionats

El PSC estudia portar el pressupost a la Sindicatura de Comptes (29/mar/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'ajuntament

Imatge d'arxiu de l'ajuntament

L'equip de govern lamenta les declaracions del PSC sobre l'estat de les finances locals i assegura que responen al 'desconeixement' dels socialistes. En aquest sentit, convida l'alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, a consultar la documentació pública sobre la liquidació del pressupost de 2010 i recorda 'la seva reiterada absència en les comissions informatives sobre Economia i Hisenda'.

En un comunicat, l'equip de govern s'ha ofert per aclarir tots els dubtes dels socialistes santcugatencs ja que, consideren, que tenen 'greus errors d'interpretació'. A més, els emplaça a consultar la resta de grups municipals a l'oposició que, durant la comissió informativa i durant l'últim ple, 'van lloar la bona gestió econòmica i financera' duta a terme durant aquest mandat per l'equip de govern.

Pel que fa a la liquidació del 2010, l'equip de govern ha assegurat que ha fet una provisió de 14 milions per a la comercialització dels complexos Mira-sol Centre i Volpelleres Centre, que ja han sortit a licitació. Segons argumenten des de l'àmbit d'Economia, quan els operadors privats comencin a interessar-se per aquestes dues noves centralitats, els 14 milions de superàvit es podran invertir en nous projectes per a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.